Η δική σου ευκαιρία State

Η δημιουργία ενός “STATE Coffee Store” αποτελεί μοναδική ευκαιρία για επένδυση απαιτώντας παράλληλα τη διατήρηση όλων των υψηλών standards που παρέχει η εταιρία.

Η ομάδα ανάπτυξης της εταιρείας STATE Coffee Co. εργάζεται μεθοδικά με γνώμονα τη δημιουργία καινοτόμων STATE Coffee Stores, διατηρώντας μια υψηλής ποιότητας εταιρική ταυτότητα.

Έτσι, παρέχεται η δυνατότητα στους πελάτες μας να απολαμβάνουν τον καφέ ή το ρόφημά τους σε χώρους νεοϋορκέζικης ατμόσφαιρας κι αισθητικής όπως αντανακλά το όνομα και η φιλοσοφία της εταιρείας.

Η δημιουργία ενός STATE Coffee Store αποτελεί μια ισχυρή δέσμευση στην εταιρική μας ταυτότητα. Επιθυμούμε λοιπόν συνεργασία με επενδυτές πρόθυμους να μοιραστούν το όραμά μας για την προσφορά της καλύτερης εμπειρίας καφέ.

Επιθυμία μας είναι κάθε κατάστημα STATE Coffee Store να αποτελεί σημείο αναφοράς της περιοχής που δραστηριοποιείται, ώστε όλοι οι πολίτες να βιώνουν καθημερινά την «εμπειρία» των προϊόντων μας.

Αποτελεί την καλύτερη επιβράβευση για το έργο μας να αναγνωρίζουν οι πολίτες το STATE ως μια επιχείρηση που συμβάλλει θετικά στην ποιότητα ζωής, δημιουργώντας ένα ευχάριστο περιβάλλον, τόσο εντός των καταστημάτων μας όσο και εκτός, όπου δηλαδή φθάνουν τα προϊόντα που φέρουν το λογότυπο STATE και εκφράζουν τη φιλοσοφία της εταιρίας.

Στόχος μας είναι να «ανακαλύψουμε μαζί το νέο κόσμο του καφέ»! (discovering the new coffee world)

Αν ικανοποιείτε λοιπόν τα ακόλουθα κριτήρια, θα μας ενδιέφερε πολύ μια συνεργασία μαζί σας!

  • Υψηλά ηγετικά χαρακτηριστικά και επικοινωνιακές δεξιότητες.
  • Επιθυμία για διεύρυνση του κύκλου εργασιών τα προσεχή έτη.